Marques

Enviaments i devolucions

FORMES D'ENVIAMENT (PER ESPANYA).

La tramesa es farà per correu certificat, en las següents modalitats:

- Comandes a partir de 50 € , l'enviament serà gratuït per al client.

- Tarifa única d'enviament Certificat: 3.50 €.

FORMES D'ENVIAMENT (PER EUROPA).

- Tarifa única d'enviament Certificat: 8.00€.

PER ENVIAMENTS QUE NO SIGUIN PLAQUES DE CAVA CONSULTAR LES DESPESES D'ENVIAMENT, DONCS EL PES POT VARIAR CONSIDERABLEMENT.

DEVOLUCIÓ D'UN ARTICLE

Els articles que oferim a la nostra botiga estan EN BON ESTAT D’ÚS. Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si per qualsevol motiu no quedeu satisfets amb la vostra comanda, teniu un termini de 7 dies feiners, comptats des de la data d’entrega de la comanda, per retornar-la. (Segons l’art. 44 de la Llei 7/1996 d’ordenació del comerç minorista, de 15 de gener, modificada per la Llei 47/2002, de 19 de desembre)

Les despeses d’enviament i recollida en cas de devolució seran a compte del client. Per realitzar una devolució, el producte ha d’estar en perfectes condicions. No s’abonarà cap article que no ens arribi en perfectes condicions d’estat. Un cop rebuda la mercaderia a les nostres dependències, prèvia la comprovació del seu estat, es procedirà al reintegrament del seu import, d’acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. En qualsevol cas, s’admetrà la devolució del productes defectuosos i trameses errònies i serà JANCOLECCIO.COM qui es farà càrrec de les despeses d’enviament, sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de set (7) dies, comptats des de la data de recepció de la tramesa. Per fer la vostra devolució, envieu-nos prèviament un e-mail explicant-ne les causes a: jan-col.leccio@telefonica.net

Jancoleccio © 2014